Inhoud
De informatie die door www.drogisterijvanmourik.nl wordt verstrekt op deze website is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht. Voor de juistheid en volledigheid ervan kan echter niet worden ingestaan. De informatie op deze website is uitsluitend indicatief en kan op ieder moment zonder aankondiging worden gewijzigd.

Aansprakelijkheid
Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. www.drogisterijvanmourik.nl kan niet garanderen dat de website foutloos en ononderbroken functioneert. www.drogisterijvanmourik.nl en overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de daarop verstrekte informatie.

Mag ik informatie, afbeeldingen van de producten of algemene teksten gebruiken?
De foto's, productbeschrijvingen en teksten zijn voor het exclusieve gebruik van www.drogisterijvanmourik.nl gemaakt en dus auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van www.drogisterijvanmourik.nl is het gebruik, al dan niet voor commerciële doeleinden, niet toegestaan.

Als u de foto's zonder schriftelijke toestemming van www.drogisterijvanmourik.nl toch gebruikt, verbeurt u jegens www.drogisterijvanmourik.nl zonder dat een ingebrekestelling noodzakelijk is en zonder dat www.drogisterijvanmourik.nl enige schade aannemelijk behoeft te maken € 500 per foto, per productbeschrijving of per gebruikte tekst vermeerderd met de volledige door www.drogisterijvanmourik.nl te maken kosten om haar rechten te handhaven, onverminderd de verplichting om het gebruik van de foto of foto's op eerste aanzegging te staken en gestaakt te houden. www.drogisterijvanmourik.nl zal in deze haar rechten handhaven.

Verzendkosten

Verzendkosten

 

Contact

Frederik Hendriklaan 270 
2582 BN Den Haag

Tel: 070 355 71 35
Fax: 070 322 35 43

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BTW Nr.:801892004B01
KVK Nr.: 27101713