• mourik_banner_a.jpg
  • mourik_banner_b.jpg

Aanbiedingen

2087878778871_a
€ 3,49
Korting: € 1,50

Over ons

Wij zijn nog een ouderwetse drogisterij die nog service en vakkennis in huis heeft, die de moeite wil nemen iets voor u te bestellen en bereidwilligheid uw van dienst te staan hoog in het vaandel hebben staan.
Als u bij ons binnen komt in de winkel ziet u dat wij een ander soort drogist zijn dan andere wij bedienen u nog in een witte jas. In het assortiment hebben wij borstelwerk, waspoeders, schoonmaak artikelen, afwasborstels, vaatdoeken modern of katoen, poeder stijfsel, boenwas en marmerwas. Daarnaast ontbreken natuurlijk ook medicijnen, vitamines, homeopathie en de normale drogisterij artikelen niet.
Voor Den Haag zijn wij de speciaalzaak voor mondverzorging wij hebben op advies van tandartsen en mondhygienisten een zeer grote collectie tandenborstels, ragers, floss, tandpasta uit binnen of buitenland.
Wij verkopen een zeer grote collectie gedecoreerde servetten gemiddeld hebben wij 250 soorten op voorraad. Zoekt u mooi of geurend toiletpapier wij verkopen edet, page, lotus, P&D 30 motieven en van Marks & Spencers.
Zoekt u nog de ouderwetse maten kaarsen van Gouda grote kans dat u ze bij ons wel vindt.
Wat ook bijzonder is dat wij zelf produkten importeren uit het buitenland. Wij hebben bijvoorbeeld Revlon Natural Honey Bodylotion, Old Spice, Air Sponge, Ritter Chocolade, Dettol produkten, Crest, Dentyl, Arm & Hammer, Marks & Spencers produkten, Johnson babyprodukten,  Aeroxon Mottenpapier, Kleenex for Men, Mustela babyprodukten en Flintoline gewoon standaard in de collectie.
Klanten zeggen wel eens als van Mourik het niet heeft of kan krijgen dan lukt het nergens.
Wij kunnen uw bestelling door heel Nederland en Europa verzenden.

Verzendkosten

Verzendkosten

 

SBS6

hartvannederland

Contact

Frederik Hendriklaan 270 
2582 BN Den Haag

Tel: 070 355 71 35
Fax: 070 322 35 43

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BTW Nr.:801892004B01
KVK Nr.: 27101713