Bambu Salz Bamboezout zeer grof 9x gebrand
Om bamboezout te maken is veel ervaring en geduld nodig. Men steekt de zeezout in kokers van 3 jaar oude bamboe en sluit ze af met rode bergklei.
Vervolgens tot 9x verhit - vermalen - verhit - vermalen gedurende 8-15 uur op een heet vuur van dennenhout.
De zwavelrijke bamboe verkoolt en het zout neemt telkens deels de sappen en mineralen op van de bamboe en de rode klei.
Ingrediënten
>95% bamboezout, bamboe koolstof.
| Voedingswaarde per 100 gram |
|
| Energie |
0 kJ |
| |
0 kcal |
| Vetten |
0g |
| - waarvan verzadigd |
0g |
| Koolhydraten |
0g |
| - waarvan suikers |
0g |
| Eiwitten |
0g |
| Salt |
>95% |
Gebruik
Gebruik om gerechten op smaak te brengen.
Droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant
Mannavita BV
Brechtsebaan 42
2900 Schoten
België
100 Gram