• Snelle levering
  • Deskundig advies
  • Discreet verpakt

Bluem Toothbrush sonic+

0 reviews
Review toevoegen
Afbeelding kan afwijken van het daadwerkelijke product.

Bluem Toothbrush Sonic+

Elektrische tandenborstel met sonische kracht en triple functionaliteit om je dagelijkse poetsbeurten te optimaliseren en te verlengen.

De blue®m sonic toothbrush is een slimme en sonische tandenborstel met 3 verschillende poetsstanden, een zone reminder (die ervoor zorgt dat alle zones van de mond effectief worden gereinigd) en een smart timer van 2 minuten die elke 30 seconden een kleine trilling geeft. Zo poets je altijd precies lang genoeg alle vier de mond zones. Deze combinatie maakt de sonische tandenborstel de basis voor een optimale mondgezondheid.

De borstel wordt geleverd inclusief twee zachte opzetborstels met hoge dichtheid én een USB-oplaadstation. 
Extra opzetborstels zijn ook los te koop per 2 stuks.

Samenstelling
doos met 1 stuk bevat: 1 main body, 2 opzetborstels, 1 USB-lader

Gebruik
Plaats de borstelkop in een hoek van 45 graden en beweeg de borstel langzaam, met minimale druk, van tand naar tand. Ga heen en weer zodat de langere borstelharen tussen de tanden kunnen komen. De timer herinnert je om over te schakelen naar de volgende zone in je mond.  Om je tanden effectief te reinigen, raden wij blue®m tandpasta aan. Deze is relatief vloeibaar en maakt de tandenborstel effectiever in het verwijderen van tandplak. Gebruik de massagestand na het poetsen om je tandvlees een wellness te geven. Vervang de borstelkop van uw Sonic+ tandenborstel om de 3 tot 4 maanden.

De borstel beschikt over 3 vibratie standen met ieder hun eigen functie:

Clean Mode: 31000 vibraties/min
De hoge vibratie kracht zorgt ervoor dat de tandpasta wordt omgevormd tot microbelletjes en zo ook het gedeelte tussen de tanden reinigt. 

Massage Mode: 28000-31000 vibraties/min
Deze masserende stand is bedoeld voor de reiniging van het tandvlees, de pulserende vibraties zorgen voor een goede doorbloeding. 

White Mode: 35000-38000 vibraties/min 
Deze stand wisselt tussen harde en zachte vibraties, waardoor je meer tandplak verwijderd wat helpt voor wittere tanden.

Fabrikant
Bluem Europe
Enkweg 6c
8131 VH Wijhe

1 Stuks

Wat anderen vinden

Er zijn nog geen reviews van dit product.
59,95
Incl. btw
Dit product is momenteel niet leverbaar
Specificaties
Artikelnummer 787790835332
Merk Bluem