• Snelle levering
  • Deskundig advies
  • Discreet verpakt

Cellcare Anti toxinen essentials

0 reviews
Review toevoegen
Afbeelding kan afwijken van het daadwerkelijke product.

Cellcare Anti toxinen essentials
Mineralen en kruidenpreparaat

De lever is dagelijks betrokken bij het afbreken en omzetten van talloze stoffen. Dat kunnen lichaamseigen stoffen zijn, zoals hormonen, maar het kunnen ook belastende stoffen zijn van buitenaf. Wanneer de leverwerking minder efficiënt is, wordt het steeds lastiger voor het lichaam om deze dagelijkse belastende stoffen het lichaam uit te werken. 
 
Anti Toxinen Essentials bevat onder andere extracten van Mariadistel en Curcuma. Samen met andere werkzame ingrediënten (selenium, Broccoli, alfa liponzuur, SOD) vormen ze een unieke formule.

Claims
Selenium draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade en heeft een positieve invloed op het immuunsysteem. Het is tevens goed voor de kwaliteit van sperma en de vruchtbaarheid van de man, is essentieel voor de productie van schildklierhormonen en ondersteunt de schildklier. Daarnaast houdt het je haren sterk en is het goed voor je nagels. 

Curcuma longa ondersteunt de reinigende werking van je lever* en helpt als antioxidant het immuunsysteem*. Curcuma is van belang voor je zenuwstelsel* en het behoud van een gezonde huid*. Het helpt bij een gebrek aan eetlust*, ondersteunt de vetstofwisseling en is goed voor de cholesterolspiegel*. Het is tevens goed voor de bloedcirculatie en het hart*, de keel en luchtwegen* en voor het behoud van soepele gewrichten*. 

Mariadistel (Silybum marianum, syn. Carduus marianus) helpt bij het behouden van een gezonde leverfunctie, ondersteunt de spijsvertering en de lichaamsreiniging*. Het kan cellen en weefsels beschermen tegen oxidatieve schade (bescherming tegen de werking van vrije radicalen als gevolg van stress, alcohol, blootstelling aan UV, of vervuilde omgevingsomstandigheden)* en helpt beschermen wanneer producten, die oxideren op leverniveau, worden toegediend*. Mariadistel bevordert de fysiologische weerstand van het organisme in geval van zware omgevingsomstandigheden*, draagt bij aan een evenwichtige bloedsuikerspiegel* en is goed voor het hart*.

*Gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie.

Samenstelling per dagdosering van 1 vega capsule:   %RI*
Mineralen    
Selenium (L-selenomethionine) 75 mcg 136%
Aanvullende actieve voedingsstoffen 461 mg  
Broccoli extract (Brassica oleracea
italica 4.000 ppm sulforaphane)
   
Curcumin C3 Complex (Curcuma longa
(min. 95% curcumine)
 

 

Indole-3-Carbinol    
Mariadistel extract (Silybum marianum
(syn. Carduus marianus)
(min. 80% silibinine)
   
R-Alfa-liponzuur    
TetraSOD (Superoxide dismutase)    
Taurine    
*%RI = Referentie Inname    

Ingrediënten
Mariadistel extract, vulstof (rijstbloem), capsule (hydroxypropylmethylcellulose HPMC)), Curcumine C3 Complex®), Broccoli extract, taurine, Indole-r-Carbinol, Alfa-liponzuur, seleniummethionine, TetraSOD, antiklontermiddel (magnesiumgebonden plantaardige vetzuren, siliciumdioxide).

Gebruik
Dagelijks 1 à 2 capsule(s) bij een maaltijd met water of sap innemen, tenzij anders geadviseerd door arts of therapeut.
Niet gebruiken bij galwegstoornissen.

Bewaren
Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Fabrikant/distributeur
CellCare Supplements
Ohmstraat 3a
3861 NB Nijkerk

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

60 Capsules

Wat anderen vinden

Er zijn nog geen reviews van dit product.
42,95
Incl. btw
Dit product is momenteel niet leverbaar
Specificaties
Artikelnummer 8717729083017
Merk Cellcare