• Snelle levering
  • Deskundig advies
  • Discreet verpakt

Deltas Praktische gids fermenteren

0 reviews
Review toevoegen
Afbeelding kan afwijken van het daadwerkelijke product.

Deltas Praktische gids fermenteren

Gefermenteerd voedsel  bevordert de vertering en verrijkt onze voeding met vitaminen, aminozuren en probiotica, die zo belangrijk zijn voor de goede werking van onze darmen en ons immuunsysteem.
In dit boek worden methoden beschreven waarmee je het hele jaar door kan genieten van wonderbaarlijke en heerlijke gefermenteerde producten. Ingelegde groenten, chutney, boekweitpannenkoekjes of gefermenteerde falafel? Met meer dan 40 recepten kan je eindeloos variëren! 

Marie-Claire Frédéric is culinair journaliste en historica gespecialiseerd in voeding. Ze is gepassioneerd door de geschiedenis en de geografie van fermentatie. Guillaume Stutin is culinair fotograaf.

Fabrikant/distributeur
Deltas-Centrale Uitgeverij BV
De Wetering 1
4906 CT Oosterhout

1 Boek

Wat anderen vinden

Er zijn nog geen reviews van dit product.
22,95
Incl. btw
Op voorraad
Aantal
Snelle levering Deskundig advies Discreet verpakt
Specificaties
Artikelnummer 9789044767582
Merk Deltas