• Snelle levering
  • Deskundig advies
  • Discreet verpakt

Depurdent Clean & Polish whitening tandpasta

0 reviews
Review toevoegen
Afbeelding kan afwijken van het daadwerkelijke product.

Depurdent Clean & Polish whitening tandpasta

Bevat een blend van de bekende en betrouwbare standaardstof puimsteen in fijne korrels. Zonder fluoride. Vrij van chemische bleekmiddelen, enzymen en conserveermiddelen.

Een stalend witte lach

Witte tanden worden als een schoonheidsideaal gezien, steeds meer mensen laten hun tanden bleken. De resultaten hiervan kunnen erg mooi en voor langere termijn zijn. Het risico van deze behandeling kan zijn dat er pijnlijk tandvlees en tandhalzen ontstaan.

Iedereen heeft een eigen natuurlijke tandkleur die qua kleur kan variëren. Deze kleur is afhankelijk van leeftijd en etniciteit. Na een bepaalde tijd kan de natuurlijke kleur van tanden aanzienlijk verouderen vanwege het onvoldoende reinigen van tanden en tandplak en ontstaan er vlekken. Ook de tanden die een wortelkanaalbehandeling hebben ondergaan, veranderen en worden grijzig van kleur.  Verder kunnen medicijngebruik en of ziekten zorgen voor een veranderde kleur van de tanden.

Tandplak

Tandplak is gedefinieerd als  de som van alle onzuiverheden op het tandenoppervlak. Hoewel tandplak te onderscheiden is in harde en zachte tandplak, worden ook vlekken op het tandoppervlak  als tandplak beschouwd. Harde tandplak is gemaakt van wijnsteen (gemineraliseerd tandplak).   Zachte tandplak bestaat voor 80 % uit orale bacteriën.

Tandenpoetsen is niet genoeg !

Het reinigen van tanden met een gewone tandenborstel, normale tandpasta en het inter-dentaal reinigen van het gebit is een noodzaak voor oppervlakkige tandverzorging en reiniging. Maar deze dagelijkse verzorging  voorkomt niet noodzakelijk de vlekken op de buitenste kant van de tanden. Uitwendige vlekken (zoals van nicotine, koffie, thee en andere omkeerbare vlekken) kunnen verwijderd worden met de reinigende en polijstende tandpasta DEPURDENT omdat dit product een grote reinigende kracht heeft (RDA factor 195). Veel mensen houden van herkenbare schone, adembenemend natuurlijk gekleurde tanden!

Een makkelijke, veilige en goedkope manier om witte tanden te krijgen, is deze te gaan poetsen met DEPURDENT!  Om al deze vlekken, die in de loop van de tijd zijn ontstaan te verwijderen, is er nu DEPURDENT.

U kunt nu op een hele makkelijke manier zelf u tanden witter maken door 2 of 3 keer per week te poetsen met Depurdent. U merkt meteen dat u tanden witter en gladder worden zonder dat u over hoeft te gaan op duurdere of meer ingrijpende methoden.

Gebruik:  2 tot 3 x per week

DOEL:  ADEMBENEMEND WITTE TANDEN ZONDER WATERSTOFPEROXIDE

Wanneer te gebruiken:

Bij verlies van de eigen natuurlijke tandkleur door leeftijd, etniciteit en gebruik van nicotine, koffie, thee, etc. waarbij veel tandplak en vlekken op de tanden zijn ontstaan. Ook de tanden die een wortelkanaalbehandeling hebben ondergaan, veranderen en worden grijzig van kleur.  Verder kunnen medicijngebruik en of ziekten zorgen voor een veranderde kleur van de tanden.

Indicaties:
- Bij tanden met harde of zachte tandplak die daardoor grauw en vuil zijn geworden
- Bij dode tanden door een wortelkanaal-behandeling
- Bij verkleurde tanden door langdurige ziektes
- Bij verkleurde tanden door gebruik van medicijnen.

Werking DEPURDENT Tandpasta?

Als u iedere week 2 tot 3 keer Depurdent Tandpasta gebruikt, krijgt u na verloop van tijd weer adembenemend witte tanden, namelijk dezelfde witte kleur als toen u tanden kreeg.

Want alleen maar tandenpoetsen is niet genoeg !

Ingredienten
Puimsteen, glycerine, water, propyleenglycol, siliciumdioxide, PEG-8, natriumlaurylsulfaat, aroma, titaandioxide, dikaliumfosfaat, cellulosegom, natriumchloride, sacharine, CI 17200, limoneen.

Gebruik
Gebruik om de tanden te poetsen en witter te maken.

 

 

75 Millilit

Wat anderen vinden

Er zijn nog geen reviews van dit product.
22,50
Incl. btw
Dit product is momenteel niet leverbaar
Specificaties
Artikelnummer 7611841701716
Merk Depurdent