• Snelle levering
  • Deskundig advies
  • Discreet verpakt

Go-Keto Erythritol bio

0 reviews
Review toevoegen
Afbeelding kan afwijken van het daadwerkelijke product.

Go-Keto Bio Erythritol Premium Zoetstof 

Bio Erytritol Premium Zoetstof Go-Keto 

Go-Keto Erytritol is de perfecte natuurlijke suikervervanger, zonder calorieën en zonder glycemische index. Natuurlijk afgeleid van fruit en planten. Erytritol Poeder ziet eruit als en smaakt als suiker. Gebruik net als gewone suiker in dranken, eten, koken of bakken. Het heeft een frisse zoete smaak en is de perfecte niet-calorische zoetstof! 

De naam Erytritol klinkt misschien wat chemisch, maar het is een volledig natuurlijke suikervervanger. Erytritol is een polyol of suiker alcohol van natuurlijke oorsprong, maar dan zonder alcohol en zonder suiker. Erytritol komt voor in verschillende soorten fruit, paddenstoelen en gefermenteerde voedingsmiddelen, maar ook in wijn of kaas. 

Erythitol biedt veel voordelen ten opzichte van suiker. 

Erytritol wordt niet gemetaboliseerd in het menselijk lichaam en bevat nul calorieën en nul netto koolhydraten: 

Erytritol is formeel een koolhydraat en wordt in de voedingstabel als koolhydraten vermeld. Maar het gedraagt zich niet als zodanig. Je lichaam kan het niet opnemen of gebruiken voor energie. Het gaat door je lichaam, onaangeroerd, net als vezels. 
Daarom kun je de polyolen aftrekken van het totaal aan koolhydraten om de “netto koolhydraten” of “effectieve koolhydraten” te krijgen. 
De glycemische index (GI) van Erytritol is een 0 (nul) en van suiker een 68! 
Erytritol verhoogt de bloedsuikerspiegel niet en veroorzaakt geen insulineafgifte in het lichaam en is daarom geschikt voor mensen met diabetes.  
Erytritol is tandvriendelijk, omdat het de groei van bacteriën in de mond remt en zo de ontwikkeling van cariës en tandsteen kan worden tegengegaan.

Ingredienten
100% Natuurlijk Erytritol

Voedingswaarde per 100 gram  
Energie 0kJ/ 0kcal
Vet 0 g
Koolhydraten 100 g
waarvan suikers 0 g
waarvan polyolen  100 g
Eiwit 0 g
Zout 0 g

Gebruik
Gebruik Erytritol als zoetstof in je eten of drinken net als suiker. Erytritol poeder ziet eruit als en smaakt als suiker. Gebruik het net als gewone suiker in je drankjes, eten, koken of bakken. 

De zoetheid van Erytritol is ongeveer 70% in vergelijking met suiker. Het smaakt mild zoet met een licht verkoelende smaak. Als je liever iets minder zoet wilt, zoals wij, vervang dan 1 gram suiker door 1 gram erytritol. En als je van heel zoet houdt, gebruik dan gewoon wat meer om dezelfde zoetheid te krijgen als suiker in je recepten.

Bewaar op een droge, donkere, koele plaats.

Fabrikant/Distributeur
Swiss Point of Care
Spicalaan 17
2132 JG Hoofddorp

 

 

1 Kilogram

Wat anderen vinden

Er zijn nog geen reviews van dit product.
15,99
Incl. btw
Dit product is momenteel niet leverbaar
Specificaties
Artikelnummer 8719831552276
Merk Go-Keto