• Snelle levering
  • Deskundig advies
  • Discreet verpakt

HG Beschermer voor onbehandelde hou ten meubelen

0 reviews
Review toevoegen
Afbeelding kan afwijken van het daadwerkelijke product.

HG beschermer voor onbehandelde houten meubels beschermt tegen het indringen van water, olie, vet en ander vuil in onbehandeld hout, zoals teak en ander hardhout, eiken, grenen en vuren. Meubels van onbehandeld hout zijn zeer gevoelig voor vlekken. Zelfs een klein beetje morsen kan al leiden tot vlekken die moeilijk tot zelfs helemaal niet meer te verwijderen zijn. Deze unieke en vrijwel onzichtbare beschermer is dan ook de oplossing tegen het ontstaan van kringen en vlekken.

Samenstelling
bevat o.a.:
conserveringsmiddelen: Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Gebruik
1. Voordat HG "beschermer" kan worden opgebracht, moet het te behandelen hout volledig schoon, droog en vetvrij zijn. Eventuele bestaande vlekken kunnen het beste verwijderd worden door het oppervlak licht op te schuren met fijn schuurpapier. 
2. Wanneer HG "beschermer" voor de eerste keer wordt aangebracht, moet dit worden gedaan met behulp van een kwastje. Het hout zal eerst iets donkerder kleuren, maar na het opdrogen zal deze kleurverdieping weer verdwenen zijn. 
3. Laat de HG "beschermer" minimaal 1 uur drogen, alvorens het meubel weer te gebruiken. Na 24 uur kan het meubel eventueel weer gereinigd worden.
4. Herhaal de behandeling 1 x per half jaar, maar breng de vloeistof dan op met behulp van een niet-pluizende doek. 
5. Bij meubels die veelvuldig gebruikt worden en daardoor zeer regelmatig of zelfs dagelijks gereinigd moeten worden, zoals tafels, verdient het de aanbeveling deze uitsluitend te reinigen met HG "reiniger en beschermer voor onbehandelde houten meubels" om de bescherming van HG "beschermer" op niveau te houden.

Verbruik: 4,5 - 6,5 m2 per 250 ml, afhankelijk van de houtsoort. 

Fles rechtop vervoeren en bewaren. HG "beschermer" kan ook gebruikt worden om geoliede meubels een extra beschermlaag te geven. Er dient dan wel eerst getest te worden op een onopvallende plaats. Indien de behandelde plek grijs/wit of met vlekken opdroogt, kan dit product echter niet gebruikt worden.
HG "beschermer" kan een zeer lichte kleurnuance geven aan het hout.

Waarschuwingen
P101- Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. 
P102- Buiten het bereik van kinderen houden. 
Het mengsel bestaat voor 2,50% uit een of meer bestanddelen waarvan de toxiciteit niet bekend is.

Fabrikant
HG International BV
P.J. Oudweg 41
1314 CJ  Almere
 

Afvoeren kunnen gaan stinken doordat vervuiling zich afzet tegen de wand. HG afvoerstank verwijderaar verwijdert de vervuiling die deze stank veroorzaakt grondig, waardoor de afvoer weer fris ruikt. 

Spoel de afvoer eerst door met heet water. Doseer vervolgens 50 gr (5 dopjes) korrels direct in de afvoer. Laat dit een half uur inwerken en spoel vervolgens grondig na met ruim heet water. 1 flacon is goed voor 10 behandelingen.

- See more at: http://nl.hg.eu/products/show/id/9965/afvoerstank_verwijderaar#sthash.1oARmPhI.dpuf
250 Millili

Wat anderen vinden

Er zijn nog geen reviews van dit product.
12,79
Incl. btw
Dit product is momenteel niet leverbaar
Specificaties
Artikelnummer 8711577058135
Merk HG