• Snelle levering
  • Deskundig advies
  • Discreet verpakt

HG Wasmiddel zwarter dan zwart

0 reviews
Review toevoegen
Afbeelding kan afwijken van het daadwerkelijke product.

HG zwarter dan zwart speciaal wasmiddel voor de donkere was maakt donker textiel dat vaal is geworden weer als nieuw. Het product voorkomt ook dat vezels zich ophopen en dat pillen ontstaat. Het zogenaamde pillen van textiel wordt veroorzaakt door samenklitten van deze minuscule vezeltjes. Als zwarte of andere donker textiel geen aparte wasbehandeling krijgt, zal het door het dragen, wassen en de wasdroger vaal worden. Vaalheid van textiel ontstaat doordat duizenden kleine vezeltjes zich losmaken uit de stof. Deze minuscule vezeltjes zorgen ervoor dat u niet meer direct op de stof kijkt, maar dat het zicht op de stof wordt vertroebeld. Het visuele effect van deze vertroebeling is vaalheid. Goed voor ongeveer 6 (hand)wasbeurten.

Samenstelling
5 - 15% Zeolieten, niet-ionogene oppervlakte actieve stoffen, <5% polycarboxylaten, Conserveringsmiddelen: Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Enzymen, Cellulae parfums: Citral, Geraniol, Linalool, alfa-Hexylcinnamaldehyde.

Gebruik
De binnenkant van de dop is een maatbeker. Aan de binnenkant van de maatbeker ziet u maatringen met een maatverdeling. Tijdens het vullen van de maatbeker dient u deze af en toe te schudden, zodat het poeder zich egaal verdeelt, waardoor u de juiste doseringshoeveelheid kunt afmeten. Hoofdwas: Wasgoed losjes in de trommel plaatsen. Vul de maatbeker met poeder tot het gewenste volume, zie tabel. Voeg deze hoeveelheid poeder toe aan het hoofdwasmiddelbakje. Stel de temperatuur van het wasprogramma in conform het wasvoorschrift van de kleding (let op: maximaal 60°C). Geen andere wasmiddelen, noch vooraf vlekkenmiddelen, gebruiken aangezien deze de werking van HG "zwarter dan zwart" negatief kunnen beïnvloeden (zie ook "Attentie"). Wasverzachter kan indien gewenst wel gewoon gedoseerd worden in het wasverzachterbakje. Handwas: Doseer 30 ml HG "zwarter dan zwart" in 5 liter warm water (40°C). Het wasgoed onderdompelen en ca. 3 uur laten inweken. Tijdens het inweken het wasgoed af en toe omkeren. Na de inwerktijd het wasgoed niet uitwringen maar voorzichtig uitspoelen met handwarm water. Het wasgoed uitknijpen en eventueel centrifugeren. Hierna het wasgoed laten drogen.

500 Gram

Wat anderen vinden

Er zijn nog geen reviews van dit product.
7,70
Incl. btw
Dit product is momenteel niet leverbaar
Specificaties
Artikelnummer 8711577096410
Merk HG