• Snelle levering
  • Deskundig advies
  • Discreet verpakt

Human+Kind Body souffle lichaamscre me vegan

0 reviews
Review toevoegen
Afbeelding kan afwijken van het daadwerkelijke product.

Deze bodylotion van Human+Kind is een licht opgeklopte body moisturizer. Hij is licht en luchtig en wordt snel opgenomen de de huid. Met de Body Soufflé voelt je huid zijdezacht en super gehydrateerd. 

Alle producten van Human+Kind zijn dermatologisch getest en hypo-allergeen, speciaal gescreend op allergische reacties, waardoor de hele lijn heel geschikt is voor zelfs de meest gevoelige huid.

Alle producten van Human+Kind bevatten abc-kruid (achmella oleracea), jojoba olie en wegdistel (onopordum acanthium). Deze ingrediënten zorgen voor een vermindering van allergische reacties, verstopte poriën en andere irritaties van de huid.

Alle producten van Human+Kind zijn vrij van synthetische geur- en kleurstoffen, vrij van parabenen en andere chemische toevoegingen.

Ingredienten
Aqua, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Cetearyl Ethylhexanoate, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Parfum, Butyrospermum Parkii Butter, Bisabolol, Phenoxyethanol, Dimethicone, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Tocopherol.

Gebruik
Aanbrengen op de huid en licht inmasseren.

200 Millili

Wat anderen vinden

Er zijn nog geen reviews van dit product.
18,35
Incl. btw
Dit product is momenteel niet leverbaar
Specificaties
Artikelnummer 5391521281142
Merk Human+Kind