• Snelle levering
  • Deskundig advies
  • Discreet verpakt

Terrasana Shoyu bio

0 reviews
Review toevoegen
Afbeelding kan afwijken van het daadwerkelijke product.

Shoyu is een milde Japanse sojasaus, die gemaakt wordt van sojabonen, tarwe en koji (een unieke Japanse schimmel). Onze shoyu wordt op bijzonder traditionele wijze gebrouwen door Japanners die al generaties lang shoyu maken. Shoyu fermenteert minimaal 12 maanden, en dat proef je! Heerlijk door (miso)soepen, bij soba- en udonnoodles, roerbakgerechten, of als dipsaus bij sushi.

Shoyu is een milde Japanse sojasaus. Wordt gemaakt van sojabonen, tarwe en koji (een unieke Japanse schimmel). Wordt volgens eeuwenoud recept bereid in Japan. Fermentatietijd: minimaal 12 maanden.

Ingredienten
water,  SOJAbonen*,  TARWE*,  zeezout,  koji-ferment
*biologisch

Voedingswaarde per 100g
Energie (kJ) 264kJ,  Energie(kcal) 62kcal,  Vet totaal 0,1g,  Vet verzadigd 0g,  Koolhydraten totaal 6,2g,  Suikers 0g,  Voedingsvezel 0,7g,  Eiwit totaal 8,8g,  Zout 12g,  Natrium 4815mg

Gebruik
Gebruik als vervanger van zout, als dip voor sushi of als basis voor je saus of dressing.

Bewaar na openen in de koelkast tot de houdbaarheidsdatum.

Fabrikant
TerraSana 
Postbus 70
2450 AB LEIMUIDEN

 

125 Millili

Wat anderen vinden

Er zijn nog geen reviews van dit product.
3,20
Incl. btw
Op voorraad
Aantal
Snelle levering Deskundig advies Discreet verpakt
Specificaties
Artikelnummer 8713576271058
Merk Terrasana