• Snelle levering
  • Deskundig advies
  • Discreet verpakt

Vileda Ultramax setbox vlakke vloer reiniger

0 reviews
Review toevoegen
Afbeelding kan afwijken van het daadwerkelijke product.

Vileda Ultramax setbox vlakke vloerreiniger

De complete set voor het schoonmaken van vloeren: microvezelmop met telescopische steel en 2-in-1-hoes met persemmer. Ideaal voor de grondige reiniging van alle soorten vloeren zoals tegels en parket zonder uw handen nat te maken.
**Verwijdert E.coli en Staphylococcus aureus van laminaten en tegels, test uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium

1. Handig uitwringen
De persemmer van de Ultramax set maakt uitwringen makkelijk en dit zonder uw handen nat te maken of u te moeten bukken. De hoes van de mop is perfect afgestemd op de emmer en past volledig in de pers. Deze wordt geactiveerd door een simpele druk met de steel.

2. Power Zone
De complete reinigingsset voor vloeren verwijdert het hardnekkigste vuil van elk oppervlak. De Ultramax is uitgerust met een XXL Power Zone – een zone met verhoogde druk – die zorgt voor een maximaal contact en een optimale hechting met de vloeren verzekert voor een betere reiniging.

3. Voor alle soorten vloeren
De 2-in-1-Power microvezelhoes voor een perfecte absorptie en een diepgaande reiniging met een resultaat zonder strepen, ook op de meest kwetsbare vloeren zoals parket.

Samenstelling
Microvezelmop met telescopische steel en 2-in-1-hoes met persemmer

Gebruik
Gebruik om vloeren te reinigen.

1 Stuks

Wat anderen vinden

Er zijn nog geen reviews van dit product.
41,03
Incl. btw
Dit product is momenteel niet leverbaar
Specificaties
Artikelnummer 4023103143890
Merk Vileda