• Snelle levering
  • Deskundig advies
  • Discreet verpakt

Vitakruid Beautycomplex haar huid n agel

0 reviews
Review toevoegen
Afbeelding kan afwijken van het daadwerkelijke product.

Vitakruid Beautycomplex haar huid nagel
Mineralen met vitaminen preparaat

Schoonheid uit voeding
Een uitgebalanceerd dieet is belangrijk voor het binnenkrijgen van de juiste voedingsstoffen voor je huid, haar en nagels. Zorg voor voldoende inname van voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitaminen, mineralen, antioxidanten en eiwitten. Denk hierbij aan groenten, fruit, noten en zaden, eieren, vis, grasgevoerd vlees en zuivelproducten.

9-in-1 schoonheidsformule
BeautyComplex is ontwikkeld met het idee dat een mooi uiterlijk van binnenuit begint. De formule is samengesteld met ingrediënten die gericht zijn op het ondersteunen van een jeugdige uitstraling en het verzorgen van huid, haar en nagels. Door het verminderen van de zichtbare tekenen van veroudering is BeautyComplex een ware anti-aging formule.

Een team van schoonheidsnutriënten
Voedingsstoffen werken niet alleen afzonderlijk in het lichaam, maar hebben ook een onderlinge afhankelijkheid. Zo werken ze samen en hebben ze elkaar nodig om optimaal te functioneren. Lichaamsprocessen kunnen niet goed verlopen zonder de juiste stoffen. BeautyComplex is een uitgebalanceerde schoonheidsformule van maar liefst 9 nutriënten!


Keratine: gladde huid, mooi haar en sterke nagels
Keratine is een eiwit dat voornamelijk aanwezig is in onze huid, haar en nagels. Hier speelt het een essentiële rol in onder andere de structuur, stevigheid en hydratatie. Ongeveer 90 procent van het haar bestaat uit keratine. Hiermee levert het eiwit een bijdrage aan mooi, sterk en glanzend haar.

Bovendien is keratine aanwezig in de opperhuid – de buitenste beschermlaag van de huid – en vormt het de nagelplaat – het harde en beschermende deel van de nagel. Hierdoor vermindert keratine rimpels en fijne lijntjes en draagt bij aan mooie en sterke nagels.

Optimale werking door Cynatine® HNS
Cynatine® HNS is een gepatenteerde keratine die een effectieve opname garandeert. Deze unieke samenstelling bestaat uit biologische beschikbare keratinepeptiden. Peptiden zijn kleinere moleculen die gemakkelijker door het lichaam worden opgenomen en efficiënter naar de doelcellen worden getransporteerd. Ze kunnen dieper doordringen in de huid, haren en nagels om daar hun functie te vervullen.

Hyaluronzuur voor hydratatie
Hyaluronzuur is de koningin van het hydrateren. Deze lichaamseigen stof heeft namelijk het vermogen om grote hoeveelheden water vast te houden. Voornamelijk onze huid is hierbij gebaat aangezien bijna de helft van het hyaluronzuur in ons lichaam zich in dit orgaan bevindt. Maar een goede hydratatie is ook belangrijk voor het uiterlijk van onze haren en nagels.

Haplex®Plus voor betere opname
Het gepatenteerde hyaluronzuur Haplex®Plus heeft een uitzonderlijk laag molecuulgewicht van tussen de 10.000 en 100.000 dalton. Hierdoor wordt de stof goed opgenomen in de dunne darm om vervolgens naar de lichaamscellen getransporteerd te worden. Een mooi uiterlijk begint van binnenuit!

MSM ondersteunt de productie van collageen en keratine
MSM, ook bekend als methylsulfonylmethaan, is een organische zwavelverbinding die van nature voorkomt in planten, dieren en mensen. Zwavel speelt onder andere een belangrijke rol bij de productie van collageen en keratine in het lichaam.

Zwavel kennen we ook wel als het schoonheidsmineraal. Onze huid, haar en nagels bevatten namelijk relatief veel zwavel. MSM ondersteunt het behoud van de normale veerkracht van de huid en zorgt voor glanzend haar en mooie nagels.

Biotine
Biotine (vitamine B8) staat ook wel bekend als vitamine H. Deze vitamine is betrokken bij de productie van vetzuren en van keratine.

- Vitamine C is belangrijk voor de huid
- Vitamine C stimuleert het behoud van een normale huid
- Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen wat belang is voor de huid
- Vitamine C werkt als antioxidant voor vitamine E en brengt deze weer in actieve vorm
- Vitamine C is van belang voor de vorming van collageen, voor de samenstelling van sterke botten, het behoud van sterke tanden en tandvlees en voor een gunstige werking van de bloedvaten
- Vitamine C is belangrijk voor de huid en helpt beschermen tegen invloeden van vervuiling en zonlicht
- Zink helpt bij het opbouwen van lichaamseiwit
- Zink voedt de huid
- Koper is goed voor het bindweefsel in de huid en het zenuwstelsel
- Koper bevordert de energiestofwisseling en de normale pigmentatie van de huid
- B3 ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
- Biotine draagt bij tot de instandhouding van normaal haar / Houdt je haren sterk / Voor het behoud van glanzend haar 
- Biotine draagt bij tot de instandhouding van een normale huid / Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid
- Seleen draagt bij aan het behoud van normaal haar / houdt je haren sterk / draagt bij aan normale haargroei
- Seleen draagt bij aan het behoud van normale nagels

Samenstelling per dosering (1 tablet) RI*
Hyaluronzuur (Haplex®Plus) 79 mg **
Gehydroleseerde keratine (Cynatine® HNS) 125 mg **
MSM (> 99,9% methylsulfonylmethaan) 500 mg **
Vitamine B3 (niacinamide) 30 mg 188%
Vitamine C (ascorbinezuur) 200 mg 250%
Biotine (vitamine B8) 400 mcg 800%
Selenium (methionine) 50 mcg 91%
Koper (gluconaat) 350 mcg 35%
Zink (picolinaat) 7 mg 70%
* Referentie-Inname
** Geen RI vastgesteld
   

Ingredienten
MSM, microcrystalline cellulose (vulstof), Vitamine C (ascorbinezuur), Gehydroloseerde Keratine, Hyaluronzuur, Zink (picolinaat), Vitamine B3 (niacinamide), magnesium stearaat (anti-klontermiddel), Biotine, HPMC (glansmiddel), Selenium (methionine), polyethyleenglycol (bevochtigingsmiddel), Koper (gluconaat)

Gebruik
Neem 1 tot 2 tabletten per dag.

Fabrikant
Vitakruid BV
Jacobus Spijkerdreef 430
2132 PZ Hoofddorp

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

 

60 Tablette

Wat anderen vinden

Er zijn nog geen reviews van dit product.
29,90
Incl. btw
Levertijd: 2-8 dagen
Aantal
Snelle levering Deskundig advies Discreet verpakt
Specificaties
Artikelnummer 8717438692272
Merk Vitakruid