• Snelle levering
  • Deskundig advies
  • Discreet verpakt

Wilkinson Premium zeep in bakje

0 reviews
Review toevoegen
Afbeelding kan afwijken van het daadwerkelijke product.

Wilkinson Premium zeep in bakje

De Wilkinson Sword Barber's Style Scheerzeep geeft je het luxe scheer gevoel zoals bij een klassieke barber shop. De scheerzeep creëert in combinatie met heet water en bijpassende scheerkwast een rijke laag schuim. De scheerzeep verzacht de gezichtsharen en tilt het weg van de huid. Hierdoor worden irritatie en sneetjes verminderd. De zeep hydrateert de vermoeide huid en geeft een frisse en gezonde gloed. Voor het perfecte barber resultaat bij jouw thuis te gebruiken in combinatie met de Wilkinson Barber's Style Double Edge Razor of Klap scheermes. Deze verpakking bevat 125 gram scheerzeep.

    • Verzorgende scheerzeep die de haren zacht maakt en irritatie verminderd.
    • Romige scheerzeep in combinatie met heet water en een scheerkwast.
    • Hydrateert de vermoeide huid en geeft een frisse en gezonde gloed.
    • Te gebruiken in combinatie met de Wilkinson Barber's Style scheerkwast.

Wilkinson Sword scherpt al sinds 1772 de techniek en ontwikkeling aan van scheerproducten. De scheerproducten van Wilkinson Sword zijn stijlvol, functioneel en gebaseerd op de laatste innovaties. Laat Wilkinson Sword jouw stijl aanscherpen met comfort, precisie en het beste scheerresultaat.

Ingredienten
Aqua, Palmitic Acid, Stearic Acid, Glycerin, Sodium Hydroxide, Coconut Acid, Cocos Nucifera Oil, Parfum, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Diethylhexyl Sodium Sulfosuccinate, Caprylyl Glycol, Dimethicone, Tetrasodium Edta, Propylene Glycol, Limonene, Linalool, Coumarin, Citral

Gebruik
STAP 1: Bevochtig het gezicht met water.

STAP 2: Maak de scheerkwast not onder stromen heet water en maakt ronddraaiende bewegingen over de zeep om rijke schuim te creëren. Wanneer de zeep er langzaam over doet om schuim te worden, kan je de scheerkwast nogmaals nat maken. Zorg ervoor dat je niet te veel water bij het schuim voegt, hierdoor wordt het weer dunner. Blijf net zo lang "mixen" totdat de grote bubbels in het schuim weg zijn.

STAP 3: Breng de kwast aan op het te scheren huidoppervlak en masseer dit zorgvuldig in en laat dit goed inwerken zodat de haartjes zacht worden - zo snijden de scheermesjes de haartjes makkelijk af en voelt het scheren aangenamer aan.

Afgesloten en droog bewaren, buiten bereik van kinderen.

Alleen voor uitwendig gebruik.

 

125 Gram

Wat anderen vinden

Er zijn nog geen reviews van dit product.
5,99
Incl. btw
Dit product is momenteel niet leverbaar
Specificaties
Artikelnummer 4027800020553
Merk Wilkinson